I Falkenbergarnas tjänst i över 90 år

Svenssons Ur & Optik har sedan 1926 legat på samma adress, Storgatan 38 i Falkenberg. Det var här allt började en gång för länge sedan, närmre bestämt fyra generationer sedan. Att sälja kunskap och kvalitet har alltid varit en självklarhet för oss. Vi har urmakare och legitimerade optiker på plats.

Vi arbetar med många av dom stora modehusen, som har världens bästa formgivare. Bågarna vi säljer finns i alla prisklasser med den bästa designen. Moscot, Tom Ford, Örgreen, Gucci, Hackett, Vasuma, GÖTTI, Blackfin, Skaga, Pilgrim, Silhouette, Ray-Ban, Oakley m.m. Samt att vi även jobbar med en hel del andra små, spännande kollektioner som gör att du kan hitta din unika båge!

Vi har ett brett sortiment av märkes- och mode- klockor. Du hittar exklusiva varumärken som Raymond Weil, Certina och Tissot. Kvalitetsur från Schweiz som tål lite mer. Även massor av modemärken där du hittar det senaste från bla Michael Kors, Daniel Wellington, Swiss Military, G-shock, Lorus, Triwa, Gant. Vi har även barnklockor från GUL eller Gant.

Varmt välkommen in i butiken för vägledning inom allt vad gäller Ur & Optik!

Fredrik, Karolina, Anneli, Marielle och Lisa